Kiállítások,
Koncertek,
Táborok,
Filmvetítések
és séták.

Programok

dr. Kiss László polgármester

#mindenkipolgarmestere

TISZTELT HARMADIK KERÜLETIEK, KEDVES BARÁTAIM!

Ha nyár, akkor Óbuda-Békásmegyer és Óbudai Nyár.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a járványhelyzet kedvező alakulása miatt – az elmúlt hetek bizonytalanságai után – büszkén oszthatjuk meg: rengeteg programmal és nagy szeretettel várjuk Önöket a harmadik kerületben egész nyáron.

A teraszok, az éttermek, a kerthelyiségek, az óbudai kulturális terek végre újra megtelnek élettel, mi pedig újra együtt lehetünk azokkal, akik igazán fontosak nekünk.

Ehhez a felszabadult nyári hangulathoz, azt hiszem, minden kerületi polgár lelkében hozzátartozik az Óbudai Nyár programkavalkádja, amelyet tavaly sajnos nem élvezhettünk együtt. Idén azonban, ahogy a szabályozások engedik, mindent megtettünk és megteszünk azért, hogy az Óbudai Nyár bő két hónapon át minden korosztály számára színvonalas és változatos szórakozást kínáljon a kerület különböző pontjain.

Kertmozi, könnyű- és komolyzenei koncertek, térzene, képzőművészet, táborok, bábszínház, múzeumi séták… Hogy csak néhányat említsek abból a számtalan, az egész családnak élményt kínáló programból, amelyre szeretettel meghívjuk Önöket.

Élvezzük együtt a nyarat – jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánok Önöknek!

Latest Past Események

Hékás Békás Családi Nap – Roxymbol zenekar

Békásmegyeri Közösségi Ház 1039 Budapest, Csobánka tér 5.

Külföldi és magyar slágerek minden korosztálynak A zenekar négy éve alakult, főként professzionális (Syconor, Főnix, Stop, Apolló, ABBA Solution) együttesekben már sikerrel bemutatkozó tagokból. Hazai és külföldi, pop-rock ikonok, rockszimbólumok […]