Polgármesteri köszöntő

Tisztelt 3. kerületiek!

Kedves Vendégeink!

Az Óbudai Nyár évről évre kimagasló színvonalú kulturális és családi programokkal várja a kerület lakóit és természetesen az ide látogató vendégeket is. Programjaink összeállításánál különös figyelmet fordítunk arra, hogy a szórakoztatás mellett az élményt jelentő kultúra átadás és a sport is főszerepet kapjon.

Az idei éveben éppen ezért kicsit szakítunk a hagyományokkal és a nagyszerű fesztiválprogramok mellé igazi közösségépítő rendezvényt kínálunk. A magyar labdarugó-válogatott zsinórban harmadszor szerepel Európa-bajnokságon, és úgy gondoltuk ez a teljesítmény méltó arra, hogy közösen izguljunk és szurkoljunk a mieinknek. Június közepétől július közepéig a Fő téren a focié lesz a főszerep, ahol óriáskivetítőn követhetjük a mérkőzéseket, a kiemelt mérkőzések előtt pedig kötetlen szakmai beszélgetéseket hallgathatunk meg neves szakértőktől. Hajrá Magyarok!

Idén sem maradnak el az évek óta közkedvelt rendezvényeink — a PikNik Mozi, a Hékás Békás, az Óbudai Kézműves Sörfesztivál és a Csillaghegy a mi kis falunk. A hagyományok és a kerület sokszínű kultúrájának megőrzését a Nemzetiségek Találkozója és az Óbudai Búcsú szolgálja ezen a nyáron is.

Természetesen nem csak a központi rendezvényeken, hanem a kerületi múzeumokban, kulturális központokban is rengeteg Óbuda-Békásmegyer hírnevéhez méltó színes, izgalmas programot találhatnak.

Böngésszenek programjaink között, látogassanak el minél több helyszínre, töltsék velünk ezt a nyarat is!

Kellenes kikapcsolódást és felhőtlen vakációt kívánok!

 

dr. Kiss Lálszló

polgármester

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook