Minden jót a nyárra!

Erősen indul a nyár! Ki ne izgulna a magyar válogatottért, ezen az EB-n? Szurkoljunk idén nyáron együtt ezen a különleges eseményen, Óbuda Fő terén! A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság idejére átalakul a Fő tér, hogy az EB közvetítéseit együtt nézhessük meg egy 5 X 3 méteres óriáskivetítőn. A kényelmes sátorban, a sörpadokon együtt izgulhatunk és szurkolhatunk a magyar válogatott sikeréért!

Foci EB óriáskivetítőn a Fő téren

2024. június 14. — július 14.

Az eseményt – és az Óbudai Nyarat – hagyományosan a Danubia Zenekar koncertjével nyitjuk meg.

A kiemelt mérkőzések előtt, a magyar futballvilág prominensei érkeznek hozzánk  kötetlen szakmai beszélgetésre, hogy átfogó képet kaphassunk a bajnokság kulisszatitkairól.

A fontosabb mérkőzések napján a legújabb őrülettel, az egész család számára izgalmas játékkal, a Dartsfocival készülünk, ahol egy óriás darts táblára kell „kapura rúgni”.  Bárki megcsillogtathatja tudását ebben a játékban!

 

Fesztiválok

A hagyományosan jól ismert és kedvelt fesztiváljainkon a jó zene, a minden korosztályt megszólító programok, a  finomságok és a remek hangulat garantált! Idén is szeretettel várjuk Önöket.

június 29., szombat Nemzetiségek találkozója
június 30., vasárnap Óbudai Búcsú
augusztus 23. — 25., péntektől vasárnapig Óbudai Kézműves Sörfesztivál
augusztus 31., szombat Hékás-Békás
szeptember 14., szombat Csillaghegy a mi kis falunk

 

Mozi

Az Óbudai Nyár keretében folytatjuk a már két éve nagy sikerrel megrendezett, hangulatos Piknik-mozi vetítéseket, hogy egész nyáron jobbnál-jobb filmeket nézzünk meg együtt. Idei kínálatunkban is lesz elgondolkodtató, megható, zenés, akciódús film – de tulajdonképpen a szabadtéri mozizás élménye a lényeg. Mozizzunk együtt a nyári ég alatt.

Strand

Mit ér a nyár pancsolás nélkül? Idén június 13-án biztosítunk minden harmadik kerületi lakcímkártyával rendelkező lakosnak egész napos ingyenes belépés i lehetőséget Budapest tengerpartjára, a Lupára.

Nyár. Szabadság. Ünnep – idén ezt kínáljuk Önöknek az Óbudai Nyár programjaival.

 

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook