A jazz manouche ünnepe, világsztárokkal!

Augusztus 13-án 16 órától mesterkurzus az Esernyősben, utána örömzenélés a Fő téren, mintegy kedvcsinálóként a másnapi egész napos fesztiválra.

Augusztus 14-én Angelo Debarre, a jazz manouce gitárlegenda először Magyarországon, egy színpadon Roby Lakatos világhírű hegedűművésszel!

A Django Feszt Budapest méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének. Több évnyi kitartó zenélés és szervezés vezetett oda, hogy végre megszülessen  a gondolat, hogy miként lehet összefogni a manouche jazz hazai közösségét: a zenészeket, táncosokat, a műfaj rendíthetetlen követőit és jövendőbeli rajongóit.

A Django Feszt Budapest nemzetközi fellépőgárdát, francia, német, szerb és magyar zenészeket vonultat fel a Kobuciban, hogy a koncertek, az örömzene, az interaktív programok és a gyönyörű óbudai környezet közel hozza az összes résztvevőt egymáshoz.

 

Fellépők:

Django & Stephane Nagyszínpad

  • Angelo Debarre ft. Aurore Voilqué Trio
  • Roby Lakatos
  • Leo Ullmann
  • Dejan Krsmanovic Balkan Gypsy Jazz Quartet
  • Még egy kört! Gypsy Jazz Band
  • Emmet Ray Experience

 

Jazzmanouche.hu Jam Színpad

Nyitott jam a jazz manouche szerelmeseinek Illés Ferenccel, az első magyar nyelvű gypsy jazz gitározással foglalkozó honlap, a jazzmanouche.hu megalkotójával, és a Budapest Gipsy Swing zenekar vezetőjével. A jam mindenki számára nyitott, gyertek és ne hagyjátok ki a lehetőséget hogy nemzetközi és hazai Django muzsikusokkal játszatok együtt, ott lesznek a Valami Swing és a Canarro tagjai is!

A Django Feszt védnöke: Roby Lakatos

 

 

Jegyek a Kobuci weboldalán kaphatók!

www.djangofeszt.hu

djangofeszt@gmail.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on facebook