Óbudai Nyár 2022 Hírek

Csillaghegy a mi kis falunk – Nagyszerű hangulat, szuper buli a Csillaghegyi utcabálon

A kissé hűvös időjárás szerencsére nem tántorította el a Csillaghegyieket és a Csillaghegyi utcabálra érkező vendégeiket. Az egész napos gazdag programkínálat, a kitelepülő árusok,a sok-sok finomság és persze a csodás koncertek is garantálták, hogy mindenki remekül érezze magát. Fogadják szeretettel képes beszámolónkat az eseményről.

Még nincs vége a nyárnak – Jön a Csillaghegyi utcabál!

A csillagászati nyár szeptember 23-áig tart, ezét úgy gondoltuk miért is ne tolhatnánk ki az Óbudai Nyár rendezvényeit szeptember közepéig. Ezúttal Csillaghegyen készülünk szuper programmal, vásárral, látványosságokkal és természetesen koncertekkel. Már most jegyezzék fel: szeptember 17., szombat 10.00 és 21.00 óra között, Csillaghegyi utcabál a Mátyás király úton.

Táncbemutató és táncház a Kincső Néptáncegyüttes műsorán

Régi igazság, hogy a jó zene és a tánc megújítják a testet és a lelket. A békásmegyeri Kincső Néptáncegyüttes Szabad péntek, szabad szombat táncházsorozatának keretein belül fergeteges népzenei koncerteket láthatnak, hallgathatnak és ami a legjobb: a remek zenére együtt is táncolhatnak.

Repohárral a fenntarthatóságért

Hasonlóan eddigi rendezvényeinkhez az Óbudai Nyár programjain is kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra, a környezeti terhelés minél alacsonyabb szinten tartására.

Augusztus végi fesztivál – Remek programokkal várjuk a Hékás Békás Családi Napon

A Hékás Békás Családi Napnak komoly hagyománya van a kerületben. Ígérjük idén is szuper élményben részük azoknak, akik úgy döntenek, hogy augusztus 27-én ellátogatnak Csobánka térre. Remek koncertek, programok a kicsiknek és az egész családnak, kézművesek, finomságok, jó italok. Minden, ami egy igazi nyári fesztiválhoz kell. Jöjjenek, mulassanak velünk, szeretettel várjuk Önöket!

A jazz manouche ünnepe, világsztárokkal!

Nemzetközi fellépőgárda, francia, német, szerb és magyar zenészek a Django Feszt Budapesten! A koncertek, az örömzene, az interaktív programok és a gyönyörű óbudai környezet közel hoz egymáshoz minden résztvevőt! Ne hagyják ki ezt az élményt.

Koncertek, mozi, fesztivál – Augusztusban is Óbudai Nyár

Augusztusban is érdemes az Óbudai Nyár színes programjai között böngészni. Jobbnál jobb koncertekkel, különleges performanszokkal, Piknik mozival, és két nagy rendezvénnyel is kedveskedünk Önöknek. Tervezzenek augusztusban is az Óbudai Nyárral.

Felráz, magával ragad, elvarázsol – Baszk dobosok Békáson

A Deabru Beltzak ütősegyüttes visszatérő vendég a Sziget Fesztiválon, idén mindannyiunk örömére Békáson is megmerítkezhetünk a dobok és fények összjátékának varázslatában. Az Óbudai Nyár talán legkülönlegesebb előadását vétek lenne elszalasztani. Tartsanak velünk!

Fantasztikus hétvégi programokat ajánlunk Önöknek

Már csütörtöktől indítjuk a hétvégét, és jobbnál jobb programok közül válogathat magának mindenki a harmadik kerületben július közepén. Strand, zene, mozi – mi készen állunk. Folytatódnak az ingyenes Piknik Mozi-vetítések.

Római-parti Plázs – Idén is szabad a strand!

A harmadik kerület egyik legcsábítóbb nyári attrakciója idén is Római-parti Plázs, amely lehetővé teszi a budapestieknek és a környéken élőknek, hogy szabadon strandoljanak a fővárosi Duna-parton. Ebben az évben is szeretettel várja a vendégeket Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és a Plázs, ahol szervezett körülmények között, folyamatos vízminőség-ellenőrzés mellett ingyen fürdőzésre van lehetőség.