Polgármesteri Köszöntő

Kedves harmadik kerületi lakosok!

Örömmel adjuk hírül, hogy az idei nyáron is találkozhatunk, tartalmas programokon pihenhetünk együtt, közös élményeket gyűjtve töltődhetünk fel. Mivel tudjuk, milyen nagy veszteség az, amikor kényszerűen korlátozva, csupán az online térben lehetünk együtt, így most még lelkesebben invitálok mindenkit az Óbudai Nyár 2022 rendezvénysorozatunkra!

Hagyományainkhoz híven ismét sok helyszínen, színes kulturális tereinkben sokféle műfajt kínálva várjuk vendégeinket itt, a harmadik kerületben. Számunkra is fontos, hogy mindenki az érdeklődéséhez, a temperamentumához vagy éppen az aktuális hangulatához leginkább illő programokon tudjon részt venni az Óbudai Nyár rendezvényein.

Újdonságokkal is készülünk: piknik mozinkba hívjuk a szabadtéri, közösségi filmezés híveit, hogy kötetlenebb környezetben, együtt élvezzük a filmművészet klasszikusait, és ismerjük meg az új alkotásokat. Folytatjuk a tavaly indított, nagy sikerű kezdeményezésünket is: a Római-parti Plázs ebben az évben is biztonságos dunai fürdőzést, és folyóparti családi pihenést kínál.

A további izgalmas programok között megtalálhatóak lesznek a színvonalas klasszikus illetve könnyűzenei koncertek, a nemzetiségi nap, és a különféle gyerekfoglalkozások. Természetesen nem csak kerületi lakosoknak, hiszen az Óbudai Nyár az érdeklődők növekvő száma és egyre szélesebb köre miatt régen túlnőtt kerületünkön, fővárosunkon, sőt, országunk határain is.

Szeretettel várunk mindenkit, élvezzük együtt ezt a nyarat is!

Kellemes kikapcsolódást és jó szórakozást kívánok:

dr. Kiss László
polgármester

Share on facebook
Share on twitter
Share on facebook