Augusztus végi fesztivál – Remek programokkal várjuk a Hékás Békás Családi Napon

Részletes programok

A Hékás Békás Családi Nap háziasszonya Vágó Piros

A kicsiket egész nap várja a ládavasút, a légvár, körhinta és a horgászat. Arcfestés 10.00 és 12.00 óra és 14.00 és 16.00 óra között.

A délelőtt a gyerekeké:

10.00 – 11.00 Lúdas Matyi gyerekműsor (50 perces, interaktív gyermekműsor

Felébredt a Matyi! Nem érti, hogy mit keresnek ennyien a portája előtt?! Csak nem a régi történetre kíváncsiak, amikor megleckéztette a dölyfös Döbrögi Dánielt?! Na, ha már itt vannak, elmeséli, de azért segítséget kér a néptől: így mindenki szerepel és a saját bőrén érzi át a tanulságos és tréfás történetet.

11.00lufihajtogató bohóc szórakoztatja a legkisebbeket

11.30 Szeleburdi meseszínház sok vidámsággal, mesével

Délután remek koncertekkel várunk mindenkit:

14.00 Bon Bon zenekar

Ki ne ismerné Szolnoki Péter és Török Tamás pop-rock duójának zenéjét, hiszen nevükhöz olyan óriás slágerek kapcsolódnak, mint a Valami Amerika, a The name is Bon, vagy az Európa Expressz című mozifilm főcímdala a Gengszterdal. A Bon Bon 1995 óta töretlen népszerűséggel koncertezik itthon és a nagyvilágban, nem véletlenül.

15.00 Gólyalábas akrobaták szórakoztatják a nagyérdeműt

16.00 Tolvai Reni

A gyönyörű és tehetséges énekesnő a Megasztár ötödik szériájának győztese. Koncertjén számíthatunk a tőle megszokott csodás hangra és különleges hangzásra.

17.00 Király Viktor koncert

19.00 TNT nagykoncert

Ki gondolná, hogy negyed évszázaddal ezelőtt indult útjára a TNT zenekar?! A számtalan telt házas koncert bizonyítéka az elmúlt 25 év töretlen sikerének! Szinte minden daluk azonnal slágerként robbant be a köztudatba, éppen ezért a 90 perces koncertshow-juk igazi szórakozást nyújt minden korosztálynak, műsoruk telis-tele van olyan dalokkal, amelyeket mindenki ismer, ahol együtt énekel a legkisebbtől kezdve a fiatalságát újraélő negyvenesen át az idősebb felnőttig, mindenki. Ez a TNT titka! A kiegészítő vizuális élmény pedig már csak hab a tortán.Kicsi gesztenye, bolond aki sír egy lány után, bakancsdal.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on facebook