Események betöltése

A HandaBanda zenekar koncertje

július 16, 2022 11:00

A HandaBanda zenekar 2009 májusában alakult Szabó Zselyke színésznő vezetésével. A formáció a Kőbányai Zenei Stúdió, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzett hallgatóiból áll: Szabó Zselyke – próza, ének Oláh Márton – szaxofon, klarinét, fuvola Borbényi Dániel – gitár Szilágyi Márton – dob, perka Várvölgyi Szabolcs – basszusgitár Zenekarunk […]

A HandaBanda zenekar 2009 májusában alakult Szabó Zselyke színésznő vezetésével. A formáció a Kőbányai Zenei Stúdió, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzett hallgatóiból áll:

Szabó Zselyke – próza, ének

Oláh Márton – szaxofon, klarinét, fuvola

Borbényi Dániel – gitár

Szilágyi Márton – dob, perka

Várvölgyi Szabolcs – basszusgitár

Zenekarunk lelke, Szabó Zselyke célkitűzése, hogy megismertessük és megszerettessük a gyerekekkel az élőzenét valamint, hogy kaput nyissunk a magyar irodalom kincsestára felé. Mindeközben igyekszünk levenni a gyermeknevelés mindennapos „terhét” az anyuk és apuk, illetve a pedagógusok válláról.

A dalszövegek megírásakor arra törekszünk, hogy olyan, fiatalokat érintő témaköröket dolgozzunk fel, amelyek felhívják a figyelmüket az olvasásra, a sportolásra, az egészségtudatos életre, étkezésre, az emberi kapcsolatok és a család fontosságára, ugyanakkor szervesen kapcsolódnak mindennapjaikhoz.

Részletek

Dátum:
július 16, 2022
Időpont:
11:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,

Helyszín

Fő tér
Fő tér 3.
Budapest, Pest 1033 Magyarország
+ Google Térkép