Fantasztikus hétvégi programokat ajánlunk Önöknek

Már csütörtöktől indítjuk a hétvégét, és jobbnál jobb programok közül válogathat magának mindenki a harmadik kerületben július közepén. Strand, zene, mozi – mi készen állunk.

Folytatódnak az ingyenes Piknik Mozi-vetítések. A díszletek ezúttal is a szokásosak: egy kényelmes pléd, finom falatok, némi kortyolnivaló, a tágas, csillagos ég és egy jó film. Ezúttal a Mészkő parkba várjuk vendégeinket július 14-én, csütörtökön este, ahol 20.30-tól a Bohém rapszódia című filmet tekinthetik meg. A 2018-as életrajzi filmben Rami Malek szenzációs alakításában láthatjuk a vásznon Freddie Mercury és a Queen történetét.

Pénteken nyit Budapest egyetlen ingyenes Duna-parti fürdőhelye, a varázslatos Római-parti Plázs. Egészen augusztus 21-ig várjuk a strandolni vágyókat mindennap 10.00 és 19.00 óra között a Kossuth Lajos üdülőpart 15–17. szám alatt.

Szintén pénteken, július 15-én lép fel a Fő téren a Budapest Bár. Az ország egyik legjobb formációja pezsdítő táncdalokkal, remek feldolgozásokkal, slágerekkel érkezik Óbudára. Ha valami, hát ez tényleg kihagyhatatlan hétvégi program. Az új ruhába öltöztetett örökzöldeket ismert hazai művészek előadásában este hét órától hallgathatjuk meg.

Július 16-án szombaton szintén a Fő térre várjuk a családokat, gyerekeket. 10 órától a Kincső Néptáncegyüttes műsorát tekinthetik meg az érdeklődők, 11 órától pedig a HandaBanda zenekar koncertjére várunk mindenkit szeretettel.

Share on facebook
Share on twitter
Share on facebook