Koncertek, mozi, fesztivál – Augusztusban is Óbudai Nyár

Augusztus 12-én, pénteken 20.30 órától különleges élményben lesz része a Békásmegyer piac közösségi térre látogatóknak. Innen  indul a világhírű Deabru Beltzak Baszk ütőegyüttes a Csobánka térre, ahol előadják Les Tambours de Feu (A tűz dobok) című műsorukat.

Szombaton, augusztus 13-án, 16 órától  jazz, gypsy jazz, improvizációs beszélgetést és bemutatót tartunk a Django Feszt másnapi fellépőivel. A találkozón a központban Django zenéje, az improvizáció és a hegedű fog állni, hisz a beszélgetésben részt vevők mindegyike mestere a hangszernek. (A workshop javarészt angol nyelven zajlik) Aki ráérzett a swing hangulatára, augusztus 14-én, vasárnap, 15 órától hallgathatja a műfaj legjobbjait  a Django Feszt Budapesten a Kobuciban. (Jegyvásárlás)

Kedvenc pléd, rágcsálnivaló és egy szuper film. Az eddig négy előadással jelentkező Piknik mozinak vitathatatlan a sikere az óbudaiak körében. A csillagos ég alatt mozizás szerelmeseinek még egy Piknik mozi alkalmat kínálunk: augusztus 26-án, pénteken a Békásmegyeri piac közösségi téren, a Lesz ez még így se című romantikus vígjátékot nézhetik meg 20.30 órától.

A hónapot két nagy rendezvény zárja. Augusztus 26. és 28. között a Fő téren a Kisüzem – Óbudai kézműves sörök fesztiválja, ahol több mint 20 kézműves sörfőzde, több mint 120 különböző sört fog kínálni vendégeinknek. A színpadon pedig mások mellett vendégünk lesz a Firkin, a Supernem és Frenk. A kisgyermekeseket játszóház is várja az Esernyős udvarán.

Augusztus 27-én pedig 10 órától vár mindenkit a Hékás-Békás Családi Nap, ahol az egész délelőtt a gyerekekről és gyerekeknek szól, hiszen többek között Szeleburdi meseszínház, a Ludas Matyi interaktív színielőadás, arcfestés, ládavasút várja a kicsiket. A jó hangulatról pedig remek koncertek gondoskodnak, mások mellett Tolvai Reni, a Bon Bon és természetesen a sztárfellépő a TNT.

Ugyanezen a napon a Békásmegyeri piac közösségi téren 18 és 22 óra között a Kincső táncfesztivál műsorával kedveskedünk Önöknek.

Az augusztus se múljon el az Óbudai Nyár 2022 remek programjai nélkül. Várjuk Önöket szeretettel.

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on facebook