Római-parti Plázs – Idén is szabad a strand!

Idén július 15. és augusztus 21. között tart nyitva a Római-parti Plázs, ez alatt az idő alatt jó idő és megfelelő vízminőség esetén mindennap várjuk a strandolni vágyókat a parton.

Hogy miért érdemes kilátogatni a Római-parti Plázsra? A hamisítatlan római-parti hangulatért mindenképpen. A természetes környezet, a tiszta és gondozott partszakasz, a kiépített infrastruktúra kényelmes és egyedülálló kikapcsolódást tesz lehetővé a vendégeknek, akiknek ingyenes ivóvizet, mosdó-, pelenkázó- és zuhanyzóhasználatot biztosítunk.

Színes napágyak és ingyenes kerékpártárolási lehetőség is várja a strandolókat, emellett folyamatos vízminőség-ellenőrzés és vízimentő-szolgálat gondoskodik a biztonságukról.

Idén először a Magyar Vöröskereszt Duna-parti Elsősegélynyújtó Szolgálata is segíti a biztonságos kikapcsolódást.

Fürdeni ebben a szezonban is csak a bójákkal kijelölt területű, fürdőzésre alkalmas partszakaszon van lehetőség nyitvatartási időben, a szigorú előírásokat betartva,  a 120 cm-es vízmélységet jelző bójasoron belül.

A Római-parti Plázs gondozásáról fövenyőr gondoskodik, emellett a területen éjszakai őrzés is biztosított.

A nyitást idén is a partszakasz felmérése, szigorú hatósági és vízminőségi vizsgálatok, valamint szakhatósági engedélyeztetés előzte meg. A meder tisztítása a nyitást megelőzően megtörtént, az átvizsgálás pedig folyamatos.

Jó strandolást, kellemes pihenést és tartalmas Duna-parti nyarat kívánunk! Várjuk Önöket szeretettel a Római-parti Plázson!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on facebook