Óbudai Nyár 2022 Hírek

A jazz manouche ünnepe, világsztárokkal!

Nemzetközi fellépőgárda, francia, német, szerb és magyar zenészek a Django Feszt Budapesten! A koncertek, az örömzene, az interaktív programok és a gyönyörű óbudai környezet közel hoz egymáshoz minden résztvevőt! Ne hagyják ki ezt az élményt.

Koncertek, mozi, fesztivál – Augusztusban is Óbudai Nyár

Augusztusban is érdemes az Óbudai Nyár színes programjai között böngészni. Jobbnál jobb koncertekkel, különleges performanszokkal, Piknik mozival, és két nagy rendezvénnyel is kedveskedünk Önöknek. Tervezzenek augusztusban is az Óbudai Nyárral.

Felráz, magával ragad, elvarázsol – Baszk dobosok Békáson

A Deabru Beltzak ütősegyüttes visszatérő vendég a Sziget Fesztiválon, idén mindannyiunk örömére Békáson is megmerítkezhetünk a dobok és fények összjátékának varázslatában. Az Óbudai Nyár talán legkülönlegesebb előadását vétek lenne elszalasztani. Tartsanak velünk!

Fantasztikus hétvégi programokat ajánlunk Önöknek

Már csütörtöktől indítjuk a hétvégét, és jobbnál jobb programok közül válogathat magának mindenki a harmadik kerületben július közepén. Strand, zene, mozi – mi készen állunk. Folytatódnak az ingyenes Piknik Mozi-vetítések.

Római-parti Plázs – Idén is szabad a strand!

A harmadik kerület egyik legcsábítóbb nyári attrakciója idén is Római-parti Plázs, amely lehetővé teszi a budapestieknek és a környéken élőknek, hogy szabadon strandoljanak a fővárosi Duna-parton. Ebben az évben is szeretettel várja a vendégeket Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és a Plázs, ahol szervezett körülmények között, folyamatos vízminőség-ellenőrzés mellett ingyen fürdőzésre van lehetőség.